PORTAS-vakbedrijf
Innovatie Service

Bel ons
(01 81) 41 52 53

Innovatie Service

Hartelijk welkom bij
Innovatie Service

i.v.m. de grote vraag naar de PORTAS-renovatie oplossingen en de nu ontstane situatie in deze Corona-tijd gaat het langer duren voordat wij kunnen reageren. Excuses daarvoor.

Sinds 1974 is PORTAS uw renovatiespecialist  en  PORTAS-vakbedrijf Brielle  staan al meer dan 42 jaar  voor u klaar met info en advies.

Wij renoveren en/of moderniseren  uw keuken, deuren, trappen en plafonds.               

In combinatie met onze werkzaamheden bij U thuis, eventueel ook nieuwe laminaat- en PVC vloeren.

Kwaliteit, eerlijk advies, vakmanschap en goede service, zijn al 402 jaar de kenmerken van ons Portas-vakbedrijf Brielle. Duizenden tevreden klanten gingen U voor.

Ons Portas- team adviseert U kosteloos bij de renovatie- en/of modernisering van uw  keuken, inb. app, werkbladen etc. of uw binnendeuren.

Natuurlijk de Portas- traprenovatie met het trede-op-trede systeem, voorzien van een  vieligheidsneus, kastenwanden op maat  en laminaat- of PVC vloeren

Voor u veel geld besteedt aan nieuwe deuren, een nieuwe trap of nieuwe keuken etc, is het zinvol om eerst naar alternatieve oplossing te kijken bij Portas. Produkten van de beste kwaliteit en gegarandeerde  eigen herkenbare Portas monteurs, een soepel verloop van de renovatie en  van tevoren afgesproken vaste prijzen.

Wij maken deel uit van het PORTAS-verbond in Europa, al sinds 1974  de Renovatiespecialist Nr.1  in Europa, met  550 vakbedrijven in 15 europese landen en meer dan een miljoen tevreden klanten.

Menü